Hem Sök Kontakta oss Annonsera hos oss
Villor och lägenheter för uthyrning i Spanien - Bara ett fåtal av våra populäraste destinationerna är nedan:
Villa and Apartments for Rent in Barcelona
Barcelona
Villa and Apartments for Rent in Costa Del Sol
Costa del Sol
Spanish Holiday Rental Properties in Costa Brava
Costa Brava
Villa and Apartments Rentals on Costa Blanca North
Costa Blanca Norr
Villa and Apartments Rentals on Costa Blanca South
Costa Blanca Söder
Villa and Apartments for Rent in Lanzarote
Rote
Villa and Apartments Rentals on Fuerteventura
Fuerteventura
Villa and Apartments Rentals on Tenerife
Teneriffa
Holiday Villas and Apartment Rentals in Ibiza
Ibiza
Holiday Villas and Apartment Rentals in Mallorca
Mallorca
Semesteruthyrning i alla andra spanska regioner


Följ oss på: Följ oss på Facebook Följ oss på Twitter

Översättare

English flagItalian flagGerman flagFrench flagSpanish flagDutch flagDanish flagFinnish flagSwedish flagNorwegian flag

Holiday Letting i Spanien - Försök Mallorca för nästa års sommarsemester

Letar du efter en perfekt semester uthyrning i Spanien på ön Mallorca för nästa års sommarsemester? Många semesterfirare inser att det är billigare att boka en semesterlägenhet eller en semester hyra Spanien villa stället för att bo på ett hotell. Andra människor bara vill bo någonstans off the beaten track och de kommer att hitta massor av charmiga bondgårdar eller rustika lägenheter att hyra på landsbygden Mallorca.

Du kan hitta några fantastiska egenskaper i soliga Mallorca för en semester uthyrning i Spanien direkt från privata ägare om du vet var du ska leta. För vissa människor en del av sin semester njutning söker efter den perfekta semesterbostaden. Du kanske vill följa upp rekommendationer från vänner eller bara sätta en fras som "hyra privat villa på Mallorca" eller helt enkelt "semester uthyrning i Spanien" i en sökmotor och se vad som kommer upp! Du kan bli förvånad över det breda utbud av fastigheter som finns tillgängliga att hyra direkt på Mallorca.

Så vad är det bästa typ av semester uthyrning i Spanien? Det beror egentligen på vilken typ av semester du letar efter. Människor som vill vara i tjock av åtgärden tenderar att gå för en semesterlägenhet i centrum av staden, medan en familj kanske letar efter en rymlig semesterbostad Spanien villa med en privat pool i en tystare plats. Privatägda semester egenskaper sträcker sig från moderna specialbyggda lägenheter att konverterade kvarnar och traditionella bondgårdar val är oändliga. Vissa semesterfirare väljer en plats för en viss sorts semester, till exempel en golfsemester i Spanien.

Golf spelas året runt i Mallorca artighet av den fantastiska ön vädret. Om du bokar din lägenhet eller villa semester uthyrning i Spanien i Mallorca kommer du att kunna dra nytta av ett omfattande utbud av vackra golfbanor. Många människor boka en semesterlägenhet för en kort golfsemester med en grupp vänner eller en semester hyra Spanien villa med familjen och bara spela ett par maklig rundor.

För lite skoj för hela familjen, är en resa till Golf Fantasia Theme Park i Palma Nova ett bra alternativ eftersom det har tre olika 18-håls minigolfbanor som är belägna inom en tropisk parkmiljö av grottor, vattenfall och sjöar. Det finns bra restaurang och bar gör detta ett måste för en familj dag ut. Parken ligger nära strandpromenaden och busstationen i Palma Nova och gatuparkering finns om du har en egen hyrbil.

En hyrd semesterbostad kan vara en idealisk bas för semesterfirare som vill vara ständigt ut och om huruvida det innebär en dag på stranden eller ut till någon annan del av ön i sevärdheterna. Huvudstaden Mallorca är Palma som är en utmärkt plats för en familj dag ut oavsett väder. La Seu Katedralen är värt ett besök och i gamla stan kan du slingrar sig genom gränder och slingrande gator eller sitta på en uteservering i solen och se världen gå förbi.

Innan du gör en definitiv bokning för din semester uthyrning i Spanien i Mallorca bör du planera din resa. Prisvärda flygningar kan bokas till Mallorca från de flesta flygplatser i Storbritannien och flygtiden är ca 2 ½ timme. När du har bokat vissa flygningar kan du bekräfta ditt boende bokning och glöm inte din reseförsäkring och europeiska sjukförsäkringskortet.