Hem Sök Kontakta oss Annonsera med oss
Villor och lägenheter för uthyrning i Spanien - Bara ett fåtal av våra populära destinationer är nedan:
Villa and Apartments for Rent in Barcelona
Barcelona
Villa and Apartments for Rent in Costa Del Sol
Costa del Sol
Spanish Holiday Rental Properties in Costa Brava
Costa Brava
Villa and Apartments Rentals on Costa Blanca North
Costa Blanca Norr
Villa and Apartments Rentals on Costa Blanca South
Costa Blanca South
Villa and Apartments for Rent in Lanzarote
Rote
Villa and Apartments Rentals on Fuerteventura
Fuerteventura
Villa and Apartments Rentals on Tenerife
Teneriffa
Holiday Villas and Apartment Rentals in Ibiza
Ibiza
Holiday Villas and Apartment Rentals in Mallorca
Mallorca
Semesteruthyrning i alla andra spanska regioner


Följ oss på: Följ oss på Facebook Följ oss på Twitter

Översättare

English flagItalian flagGerman flagFrench flagSpanish flagDutch flagDanish flagFinnish flagSwedish flagNorwegian flag

Holiday Letting i Spanien - Försök Mallorca för nästa års sommarsemester

Letar du efter en perfekt semester uthyrning i Spanien på ön Mallorca för nästa års sommarsemester? Många semesterfirare inser att det är billigare att boka en semesterlägenhet eller en semester hyra Spanien villa stället för att bo på ett hotell. Andra människor är bara ute efter att bo någonstans utanför allfartsvägarna och de kommer att hitta massor av charmiga bondgårdar eller rustika lägenheter att hyra på landsbygden Mallorca.

Du kan hitta några fantastiska egenskaper i soliga Mallorca för en semester uthyrning i Spanien direkt från privata ägare, om du vet var du ska leta. För vissa människor en del av sin semester njutning söker efter den perfekta semesterbostaden. Du kanske vill följa upp rekommendationer från vänner eller bara sätta en fras som "hyra privat villa på Mallorca" eller helt enkelt "semester uthyrning i Spanien" i en sökmotor och se vad som kommer upp! Du kan bli förvånad över det stora utbudet av fastigheter som är tillgängliga att hyra direkt på Mallorca.

Så vad är det bästa sortens semester uthyrning i Spanien? Det beror egentligen på vilken typ av semester du letar efter. Människor som vill vara i tjock av åtgärden tenderar att gå för en semesterlägenhet i centrum av staden, medan en familj kanske letar efter en rymlig semesterbostad Spanien villa med privat pool i en tystare plats. Privatägda semester fastigheter allt från moderna specialbyggda lägenheter till konverterade kvarnar och traditionella bondgårdar valen är oändliga. Vissa semesterfirare väljer en plats för en specifik typ av semester, till exempel en golfsemester i Spanien.

Golf spelas året runt i Mallorca artighet av den fantastiska ön vädret. Om du bokar din lägenhet eller villa semester uthyrning i Spanien på Mallorca kommer du att kunna dra nytta av ett omfattande utbud av vackra golfbanor. Många människor boka en semesterlägenhet för en kort golfsemester med en grupp vänner eller en semester hyra Spanien villa med familjen och bara spela ett par sköna rundor.

För lite skoj för hela familjen, är en resa till Golf Fantasia Theme Park i Palma Nova ett bra alternativ eftersom det har tre olika 18-håls minigolfbanor som ligger i en tropisk parkmiljö av grottor, vattenfall och sjöar. Det finns bra restaurang och bar anläggningar gör detta ett måste för en familj dag ut. Parken ligger nära strandpromenaden och busstationen i Palma Nova och gatuparkering finns om du har en egen hyrbil.

En hyrd semesterbostad kan vara en idealisk bas för semesterfirare som vill vara ständigt ute oavsett om det innebär en dag på stranden eller iväg till någon annan del av ön i sevärdheterna. Huvudstaden i Mallorca är Palma som är en utmärkt plats för en familj dag ut oavsett väder. La Seu katedralen är värt ett besök och i gamla stan kan du slingrar sig genom gränderna och slingrande gatorna eller sitta på en uteservering i solen och se världen gå förbi.

Innan du gör en definitiv bokning för din semester uthyrning i Spanien på Mallorca bör du planera din resa. Prisvärda flyg kan bokas till Mallorca från de flesta flygplatser i Storbritannien och flygtiden är ca 2½ timmar. När du har bokat några flygningar kan du bekräftar din bokning av boende och glöm inte din reseförsäkring och europeiska sjukförsäkringskortet.