Hem Sök Kontakta oss Annonsera hos oss
Villor och lägenheter för uthyrning i Spanien - Bara ett fåtal av våra populäraste destinationerna är nedan:
Villa and Apartments for Rent in Barcelona
Barcelona
Villa and Apartments for Rent in Costa Del Sol
Costa del Sol
Spanish Holiday Rental Properties in Costa Brava
Costa Brava
Villa and Apartments Rentals on Costa Blanca North
Costa Blanca Norr
Villa and Apartments Rentals on Costa Blanca South
Costa Blanca Söder
Villa and Apartments for Rent in Lanzarote
Rote
Villa and Apartments Rentals on Fuerteventura
Fuerteventura
Villa and Apartments Rentals on Tenerife
Teneriffa
Holiday Villas and Apartment Rentals in Ibiza
Ibiza
Holiday Villas and Apartment Rentals in Mallorca
Mallorca
Semesteruthyrning i alla andra spanska regioner


Följ oss på: Följ oss på Facebook Följ oss på Twitter

Översättare

English flagItalian flagGerman flagFrench flagSpanish flagDutch flagDanish flagFinnish flagSwedish flagNorwegian flag

Stugor Spanien på Mallorca - ett allt mer populärt vinter semestermål.

"Semesterbostäder Spanien i Mallorca eller Mallorca" är en viss sökterm används särskilt på sommaren, men människor tenderar att inte använda termen när du söker efter vintern raster eller sportlov under december, januari och februari. "Uthyrning semester Spanien i Mallorca" är också en ytterligare sökning term som används under sommarsäsongen, men dessa villkor blir allt vanligare under vintern. Den främsta orsaken är den ökande populariteten för hyra fastigheter från ägarna direkt i Spanien. Människor vakna upp till det faktum att du nu kan förhandla fram ett utmärkt vinter självhushåll avtal med ägarna direkt - Spanien.

Denna tillgång till vintersemestern uthyrning Spanien innebär att lågprisbolag hålla sig aktiva och utmärkta priser kan uppnås. Medan vädret är förmodligen ett par grader lägre än i sydvästra Spanien på platser som Costa Tropical och dess mer kända kusin Costa del Sol, är Mallorca en utmärkt destination för en vinter paus ifrån de mörka och hemska dagar i norra halvklotet. En av de upp och kommande områden för denna vinter migration till Balearerna är Port de Soller på Mallorca och boka med ägarna direkt kan kosta betydligt mindre på vintern (upp till 50% rabatt) än under sommarsäsongen.

Den andra mycket kraftfull anledning till den ökade användningen av termen "stuguthyrning Spaniens under vintermånaderna är det varje år ökning av bokningar baserade runt golf. Klimatet i Mallorca (Mallorca) är perfekt för en stor golfrunda med en medeltemperatur på 12 - 17 grader även på vintern, vilket gör det extra attraktiva för pensionärer som har både tid och möjlighet att lämna de kalla fuktiga nätter bakom sig och koppla med blå himmel och milda temperaturer. Denna enorma tillväxt och efterfrågan på golf är lätt uppfylls av överflöd av golfbanor lätt tillgängliga året runt - 20 år 2010. Även Spanien är den oantastlig hemland av denna vackra spelet finns det några andra platser än Mallorca som kan erbjuda en sådan bra boende från ägarna direkt. Med fantastiska gröna fairways, som verkar komma till liv under vintermånaderna, är det konstigt att övervintrar i Mallorca blir mer och mer populärt bland golfare som är att ta reda på själva att Mallorca är en extra plats för en golfsemester.

Palma är huvudstaden och lockar semester sökningar som "hyror semester Spanien" via internet i sin egen rätt, eftersom det fortfarande finns billiga flyg till Palma flygplats under vintermånaderna. Lägenheter i Palma från ägarna direkt Spanien är populära och villor också göra bra och om ägarna ger en uppvärmd pool som de kan vara säker på vintern bokningar. Flygplatsen är i själva verket en ganska stor och modern flygplats och det är kopplat till många av de spanska flygplatserna. Flygtiden från de flesta brittiska och irländska flygplatser är ca 2 - 2½ timmar, och tillsätt ca 1 timme för en flygning från flera nordeuropeiska länder.

Mallorca eller Mallorca? - Båda stavningar används ofta och som rubriken i denna artikel antyder att det är bäst att använda dem båda när du söker för stuguthyrning. Temperaturen på denna vackra ö under sommaren är mycket lik andra öar i regionen mid-Medelhavsområdet och våren och hösten är verkligen idylliskt och en idealisk tid för bokning semesterbostäder i Mallorca. Ett tips när du bokar din semester uthyrning Spanien i Mallorca (Mallorca) under vintern är fortfarande att bära solen skärmen, särskilt om du spelar golf. Bara för att du inte svettas i fullständig värme, kan solen fortfarande vara intensiv nog för att bränna under 4 timmar i ett golfspel.

Villa och lägenhet stuguthyrning Spanien i Mallorca / Mallorca har en massiv vädjan hela året och inte bara på grund av bra väder, men också för de olika historia och kultur som vi alla älskar att utforska. Det lokala köket är så olika som du kan önska, från traditionella tapas, Bodegas och sherry hus till internationell mat och vin för att göra dina smaklökar dans. Om det var dock en sak som måste lägga fram som öns främsta skatt, skulle det vara sin lyxiga stränder där strandnära villor och lägenheter är ständigt populära. Populära badorter för uthyrning semester Spanien är Can Picafort, Alcudia, Cap de Formentor och i synnerhet Puerto Pollensa som länge varit en favorit bland semesterfirare. Ön är också mycket populär bland vandrare och fågelskådare, för att inte tala om cyklister. Några andra kända, större badorter med utmärkta sand är Magaluf och Palma Nova väster om Palma och Puerto Pollensa och Alcudia på norra kusten.

Om dina barnbarn skulle besöka dig under julhelgen, varför inte ta en dag bort från stuguthyrning Spanien villa, golf och stranden och bara ta dem på en tågresa från Palma till Soller för en stor dag ut. Denna smalspåriga tåg har täckt denna väg genom Sierra de Ramuntana bergen sedan 1915 och barnen kommer att älska det.