Start Sökning Kontakta oss Annonsera med oss
Villor och lägenheter för uthyrning i Spanien - Bara några av våra populära destinationer är nedan:
Villa and Apartments for Rent in Barcelona
Barcelona
Villa and Apartments for Rent in Costa Del Sol
Costa del Sol
Spanish Holiday Rental Properties in Costa Brava
Costa Brava
Villa and Apartments Rentals on Costa Blanca North
Costa Blanca Norr
Villa and Apartments Rentals on Costa Blanca South
Södra Costa Blanca
Villa and Apartments for Rent in Lanzarote
Rote
Villa and Apartments Rentals on Fuerteventura
Fuerteventura
Villa and Apartments Rentals on Tenerife
Teneriffa
Holiday Villas and Apartment Rentals in Ibiza
Ibiza
Holiday Villas and Apartment Rentals in Mallorca
Mallorca
Semesteruthyrning i alla andra spanska regioner


Följ oss på: Följ oss på Facebook Följ oss på Twitter

Translator

English flagItalian flagGerman flagFrench flagSpanish flagDutch flagDanish flagFinnish flagSwedish flagNorwegian flag

Semesterbostad Spanien på Mallorca - ett allt mer populärt vinter semestermål.

" Semesterbostad Spanien på Mallorca eller Mallorca "är ett visst sökord som används framför allt på sommaren, men folk tenderar att inte använda termen när du söker efter vintern raster eller sportlov under december, januari och februari. "Uthyrning semester Spanien på Mallorca" är också en ytterligare sökord som används under sommarsäsongen, men dessa termer blir allt vanligare under vintern. Den främsta orsaken är den ökande populariteten för hyra fastigheter från ägarna direkt i Spanien. Människor att vakna upp till det faktum att du nu kan förhandla fram en bra vinter självhushåll avtal med ägarna direkt - Spanien .

Denna tillgång på vintersemester Bostad Spanien innebär budgeten flygbolag hålla sig aktiva och utmärkta priser kan uppnås. Även om vädret är förmodligen ett par grader lägre än i sydvästra Spanien på platser som Costa Tropical och dess mer kända kusin Costa del Sol, är Mallorca en utmärkt destination för en vinter paus från de mörka och hemska dagar i norra hemisfären. En av de upp och kommande områden för denna vinter migration till Balearerna är Port de Soller på Mallorca och boka med ägarna direkt kan kosta betydligt mindre på vintern (upp till 50% rabatt) än under sommarsäsongen.

Den andra mycket starka skäl till den ökade användningen av termen "stuguthyrning Spanien" under vintermånaderna är det år för år ökning av bokningar som baseras kring golf. Klimatet på Mallorca (Mallorca) är perfekt för en stor golfrunda med en medeltemperatur på 12-17 grader, även på vintern, vilket gör det extra attraktivt för de pensionärer som har både tid och möjlighet att lämna de kalla fuktiga nätter bakom och koppla av med blå himmel och milda temperaturer. Denna enorma tillväxt och efterfrågan på golf är lätt att mötas av det överflöd av golfbanor lätt tillgängliga året runt -. 20 år 2010 medan Spanien är den oantastlig hemland av denna vackra spelet finns det några andra platser än Mallorca som kan erbjuda en sådan bra boende från ägarna direkt. Med fantastiska gröna fairways, som verkar komma till liv under vintermånaderna, är det konstigt att vintrar i Mallorca blir mer och mer populärt bland golfare som är reda för sig att Mallorca är en extra plats för en golfsemester.

Palma är huvudstaden och lockar semester sökningar som " uthyrning semester Spanien "via Internet i sig eftersom det fortfarande finns billiga flyg till Palma flygplats under vintermånaderna. Lägenheter i Palma från ägarna direkt Spanien är populära och villor också göra bra och om ägarna ger en uppvärmd pool som de kan vara säkra på vintern bokningar. Flygplatsen är i själva verket en ganska stor och modern flygplats och den är kopplad till många av de spanska flygplatserna. Flygtiden från de flesta brittiska och irländska flygplatser är ca 2 - 2 ½ timmar, och tillsätt ca 1 timme för en flygning från flera nordeuropeiska länder.

Mallorca eller Mallorca? - Båda stavningar används ofta och som rubriken till denna artikel antyder är det bäst att använda dem både när du söker efter stuguthyrning. Temperaturen på denna vackra ö under sommaren är mycket lik andra öar i mitten av Medelhavsområdet och på våren och hösten är verkligen idylliskt och en idealisk tid för bokning semesterbostäder i Mallorca. Ett tips när du bokar din semester uthyrning Spanien på Mallorca (Mallorca) under vintern är fortfarande att bära solskydd speciellt om du spelar golf. Bara för att du inte svettas i uttömmande värme, kan solen fortfarande vara intensiv nog för att bränna under de 4 timmarna av ett golfspel.

Villa och lägenhet semesteruthyrning Spanien på Mallorca / Mallorca har en massiv vädjan året runt och inte bara på grund av bra väder, men även för den mångskiftande historia och kultur som vi alla älskar att utforska. Det lokala köket är så olika som du kan önska, från traditionella tapas, Bodegas och sherry hus till internationell mat och vin för att göra dina smaklökar dans. Om det fanns en sak dock som måste fram som öns främsta skatt, skulle det vara sin lyxiga stränder där strandnära villor och lägenheter är alltid lika populära. Populära badorter för uthyrning semester Spanien är Can Picafort, Alcudia, Cap de Formentor, särskilt Puerto Pollensa som länge varit en favorit bland semesterfirare. Ön är också mycket populärt bland vandrare och fågelskådare, för att inte tala om cyklister. Några andra anmärkningsvärda, större badorter med bra sand är Magaluf och Palma Nova väster om Palma och Puerto Pollensa och Alcudia på den norra kusten.

Om dina barnbarn skulle besöka dig under julhelgen, varför inte ta en dag ut från din stuguthyrning Spanien villa, golf och stranden och bara ta dem på en tågresa från Palma till Soller för en fantastisk dag. Denna smalspåriga tåg har täckt den vägen genom Sierra de Ramuntana bergen sedan 1915 och barnen kommer att älska det.