Start Sök Kontakta oss Annonsera hos oss
Villor och lägenheter för uthyrning i Spanien - Bara ett fåtal av våra populära destinationer är nedan:
Villa and Apartments for Rent in Barcelona
Barcelona
Villa and Apartments for Rent in Costa Del Sol
Costa del Sol
Spanish Holiday Rental Properties in Costa Brava
Costa Brava
Villa and Apartments Rentals on Costa Blanca North
Costa Blanca North
Villa and Apartments Rentals on Costa Blanca South
Costa Blanca South
Villa and Apartments for Rent in Lanzarote
Rote
Villa and Apartments Rentals on Fuerteventura
Fuerteventura
Villa and Apartments Rentals on Tenerife
Teneriffa
Holiday Villas and Apartment Rentals in Ibiza
Ibiza
Holiday Villas and Apartment Rentals in Mallorca
Mallorca
Semesteruthyrning i alla andra spanska regioner


Följ oss på: Följ oss på Facebook Följ oss på Twitter

Översättare

English flagItalian flagGerman flagFrench flagSpanish flagDutch flagDanish flagFinnish flagSwedish flagNorwegian flag

Spanska lägenheter att hyra i Mallorca - om du bokar på Mallorca med ägare kan du spara pengar?

När du söker efter spanska lägenheter att hyra på Mallorca , kommer du att finna att det finns många alternativ som erbjuds. Många semester företag erbjuder villor i Spanien uthyres men laddnings provision som de lägger på att det pris du betalar. För att hushålla med din semester faktura varför inte klippa ut reseföretag och hyr direkt från ägaren av semesterhuset? Det finns många människor med fastigheter i Mallorca som vill hyra ut sina fritidshus för semesterfirare när de inte besöker fastigheten själva. Innehavare som använder sig av sin semester hemma under hela året är ofta avskyr att låta någon annan sköta uthyrning och har lättare att släppa ut sina spanska lägenheter att hyra själva. Det är relativt enkelt att hitta en privatägd "andra hem" för att hyra. Börja med att gå on-line och söka med hjälp av termer som, "villa väljer" eller "ägare direkt Spanien" eller ens "spanska lägenheter att hyra" etc. Resultatet av sökningen ska ge dig några webbplatser där ägarna annonserar sina fritidshus att hyra. Att hyra en lyxvilla hyra i Spanien i Mallorca eller Mallorca (båda namnen är korrekt att använda) kan vara lika omfattande som de strejkande landskap där de är belägna.

A Beach front fastighet i Spanien kan hyras i Cala d'Or region som är en av de mest prestigefyllda orter i sydöstra Mallorca. Enastående kvalitet, rymlig komfort och privata fritidsaktiviteter är något man kan ta för givet i den här regionen, för att inte nämna den typ av bekvämlighet som du får från själv - catering. Med vattensporter på den närmaste stranden, vandring, cykling och ridning i den vackra naturen i Mondrago Natural Park, är Cala d'Or garanterat att vädja till människor i alla åldrar och intressen på den här ön. Den fantastiska klimatet gör att du kan fly till solen vid gott som helst på året och lämna stress och påfrestningar i ett hektiskt urban livsstil bakom sig för ett par veckor.

Magaluf är förmodligen den mest kända resort på Mallorca och är känd för sin livliga atmosfär och pulserande nattliv. Familjer och par likadana hitta Valet av boendet har något som passar alla från stranden egendom i Spanien för den som vill dra nytta av alla strand har att erbjuda villor med pool i Spanien för de som vill sparka tillbaka och ta det lugnt. Spanska lägenheter att hyra i centrum av staden är perfekt om du vill vara i tjock av det och vara nära till många restauranger och barer.

Villor i Spanien uthyres i Puerto Pollensa som ligger i den nordvästra delen av Mallorca, har alla typer av boende - 8 säng Villas - 2 eller 3 sovrum spanska lägenheter att hyra - alla budgetar redovisas och Puerto Pollensa ligger i en vacker plats. Den har en härlig skyddad vik med en blandning av lyxbåtar och lokala fiskebåtar och i bakgrunden är de pittoreska Tramuntana-bergen. Det gynnar också från vackra sandstränder och en lättsam atmosfär inklusive seden av kvällen Paseo eller promenera. På fina kvällar människor vandrar mellan småbåtshamnar där båtarna förtöjda, förbi uteserveringar så långt som den smarta Illa D'Or hotell. Området lockar också besökare med intresse för historia som det finns många gamla städer och byar utspridda Pollensa. Så om du funderar på att utforska den intressanta kulturarv av ön ett stranden fastighet i Spanien hyra skulle göra en perfekt bas. För en stor chill semester, villor i Spanien uthyres i Pollensa vettigt

Slutligen, även om vi rekommenderar att du bokar spanska lägenheter att hyra på Mallorca själv direkt med fastighetsägarna, bör du alltid ta råd från ett professionellt företag när du bokar din reseförsäkring. Shoppa runt för att få den reseförsäkring som är lämplig för dig och din familj till bästa pris.

Om du önskar en avkopplande spanska semester väljer villor i Spanien uthyres på Mallorca . Eller varför inte prova spanska lägenheter att hyra som kan vara ett billigare alternativ för en kort paus. Du kan reservera en stranden fastighet i Spanien hyra på Mallorca direkt med fastighetsägarna.