Hjem Søk Kontakt Oss Annonsere hos oss
Villaer og leiligheter for utleie i Spania - Bare noen få av våre populære reisemålene er nedenfor:
Villa and Apartments for Rent in Barcelona
Barcelona
Villa and Apartments for Rent in Costa Del Sol
Costa del Sol
Spanish Holiday Rental Properties in Costa Brava
Costa Brava
Villa and Apartments Rentals on Costa Blanca North
Costa Blanca Nord
Villa and Apartments Rentals on Costa Blanca South
Costa Blanca South
Villa and Apartments for Rent in Lanzarote
Lanzarote
Villa and Apartments Rentals on Fuerteventura
Fuerteventura
Villa and Apartments Rentals on Tenerife
Tenerife
Holiday Villas and Apartment Rentals in Ibiza
Ibiza
Holiday Villas and Apartment Rentals in Mallorca
Mallorca
Ressurser i alle andre spanske regioner


Følg oss på: Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter

Oversetter

English flagItalian flagGerman flagFrench flagSpanish flagDutch flagDanish flagFinnish flagSwedish flagNorwegian flag

Holiday Letting i Spania - Prøv Mallorca for neste års sommerferie

Leter du etter en perfekt ferie la i Spania på øya Mallorca for neste års sommerferie? Mange turister innser at det er billigere å bestille en leilighet eller en feriebolig Spania villa heller enn å bo på et hotell. Andre mennesker er bare ute etter å bo et sted utenfor allfarvei, og de vil finne mange sjarmerende bondegårder eller rustikke leiligheter til leie i landlige Mallorca.

Du kan finne noen fantastiske egenskaper i solfylte Mallorca for en ferie utleie i Spania direkte fra de private eierne, hvis du vet hvor du skal lete. For noen mennesker en del av deres ferie nytelse søker etter den perfekte ferie eiendom. Det kan være lurt å følge opp anbefalinger fra venner eller bare sette en setning som "leie private villa i Mallorca" eller bare "ferie utleie i Spania" i en søkemotor og se hva som kommer opp! Du kan bli overrasket over det brede utvalg av eiendommer som er tilgjengelige for leie direkte i Mallorca.

Så hva er den beste form for ferie utleie i Spania? Det er egentlig avhengig av hva slags ferie du er ute etter. Folk som ønsker å være i begivenhetenes sentrum har en tendens til å gå for en leilighet i sentrum av byen, mens en familie kan være på jakt etter en romslig feriebolig Spania villa med privat basseng i et roligere sted. Privateide fritidseiendommer varierer fra moderne spesialbygde leiligheter til konverterte møller og tradisjonelle bondegårder valgene er uendelige. Noen turister velger en plassering for en bestemt form for ferie, for eksempel en golfferie i Spania.

Golf spilles hele året i Mallorca høflighet av den fantastiske øya været. Hvis du bestiller din leilighet eller villa ferie utleie i Spania i Mallorca vil du kunne dra nytte av et omfattende utvalg av vakre golfbaner. Mange bestiller en leilighet for en kort golf pause med en gruppe venner eller en feriebolig Spania villa med familien og bare spille et par avslappende runder.

For litt moro for hele familien, er en tur til Golf Fantasia Theme Park i Palma Nova et godt alternativ som den har tre forskjellige 18-hulls minigolfbaner som ligger innenfor en tropisk parkområde av grotter, fosser og innsjøer. Det er god restaurant og bar fasiliteter gjør dette til et must for en dag med familien. Parken ligger like ved strandpromenaden og busstasjonen i Palma Nova og gateparkering er tilgjengelig hvis du har din egen leiebil.

En leid ferie eiendom kan være et ideelt utgangspunkt for ferierende som ønsker å være konstant ute og om hvorvidt det betyr en dag på stranden eller på noen annen del av øya tar i severdighetene. Hovedstaden i Mallorca er Palma som er et flott sted for en dag med familien uansett vær. La Seu katedralen er verdt et besøk, og i gamlebyen kan du spasere gjennom de trange smug og svingete gatene eller sitte på en fortauskafé i solskinnet og se verden gå forbi.

Før du gjør en klar bestilling for din ferie utleie i Spania i Mallorca bør du planlegge din reise. Rimelig fly kan bestilles til Mallorca fra de fleste britiske flyplasser og flytiden er ca 2 ½ time. Når du har booket noen fly kan du bekrefte din bestilling av overnatting og ikke glem reiseforsikring og europeisk helsetrygdkort.