Hjem Søk Kontakt oss Annonsere hos oss
Villaer og leiligheter for utleie i Spania - Bare noen få av våre populære reisemål er nedenfor:
Villa and Apartments for Rent in Barcelona
Barcelona
Villa and Apartments for Rent in Costa Del Sol
Costa del Sol
Spanish Holiday Rental Properties in Costa Brava
Costa Brava
Villa and Apartments Rentals on Costa Blanca North
Costa Blanca Nord
Villa and Apartments Rentals on Costa Blanca South
Costa Blanca Sør
Villa and Apartments for Rent in Lanzarote
Lanzarote
Villa and Apartments Rentals on Fuerteventura
Fuerteventura
Villa and Apartments Rentals on Tenerife
Tenerife
Holiday Villas and Apartment Rentals in Ibiza
Ibiza
Holiday Villas and Apartment Rentals in Mallorca
Mallorca
Ferie i alle andre spanske regioner


Følg oss på: Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter

Overs

English flagItalian flagGerman flagFrench flagSpanish flagDutch flagDanish flagFinnish flagSwedish flagNorwegian flag

Flyreiser til Spania i Mallorca - en stadig mer populær Winter feriemål.

' Feriehus Spania i Mallorca eller Mallorca "er et bestemt søkeord som brukes spesielt i sommer, men folk har en tendens til ikke å bruke begrepet når du søker for vinterferier eller vinterferien i løpet av desember, januar og februar. 'Leie ferie Spania i Mallorca "er også et videre søk begrep som brukes i sommersesongen, men disse vilkårene blir stadig hyppigere i løpet av vinteren. Hovedårsaken er den økende populariteten til leie egenskaper fra eierne direkte i Spania. Folk er å våkne opp til det faktum at du nå kan forhandle en utmerket vinter selvbetjent avtale med eierne direkte - Spania .

Denne tilgjengeligheten av vinteren Flyreiser til Spania betyr lavprisselskapene holde seg aktiv og gode priser kan oppnås. Mens været er sannsynligvis et par grader mindre enn i sør vest for Spania på steder som Costa Tropical og sin mer berømte fetter Costa del sol, er Mallorca et utmerket reisemål for en vinter pause fra de mørke og elendig dager i den nordlige halvkule. En av de opp og kommende områder for denne vinteren migrasjon til Balearene er Port de Soller på Mallorca og booking med eierne direkte kan koste betydelig mindre om vinteren (opp til 50% rabatt) enn i sommersesongen.

Den andre svært kraftig grunn for denne økningen i bruken av begrepet 'ferier Spania' i vintermånedene er det år etter år økning av bookinger basert rundt golf. Klimaet i Mallorca (Mallorca) er perfekt for en stor runde golf med en gjennomsnittstemperatur på 12 - 17 grader selv om vinteren som gjør det dobbelt attraktivt for pensjonister som har både tid og mulighet til å forlate den kalde våte netter bak og slappe av med blå himmel og milde temperaturer. Denne enorme veksten og etterspørselen etter golf er lett møtt av overflod av golfbaner lett tilgjengelig hele året - 20 innen 2010 Mens Spania er uangripelig hjemland av denne vakre spillet er det noen andre steder enn Mallorca som kan tilby så stor overnatting fra eierne direkte. Med fantastiske grønne fairways, som synes å komme levende i vintermånedene, er det noe rart at overvintrer i Mallorca blir stadig mer og mer populært med golfere som er å finne ut for seg selv at Mallorca er en ekstraordinær sted for en golfferie.

Palma er hovedstaden og tiltrekker ferie søk som " leie ferie Spania "via internett i seg selv fordi det er fortsatt billige flybilletter til Palma flyplass i vintermånedene. Leiligheter i Palma fra eierne direkte Spania er populære og villaer også gjøre det bra, og hvis eierne gir et oppvarmet basseng de kan være sikker på vinteren bestillinger. Flyplassen er faktisk en rimelig stor og moderne flyplass, og det er knyttet til mange av de spanske flyplassene. Flytiden fra de fleste britiske og irske flyplasser er ca 2 - 2 ½ time, og legge til ca 1 time på et fly fra flere nordeuropeiske land.

Mallorca eller Mallorca? - Begge stavemåter er mye brukt og som overskriften på denne artikkelen antyder er det best å bruke dem både når du søker etter hytteutleie. Temperaturen på denne vakre øya i løpet av sommeren er veldig lik andre øyer i midten av middelhavsregionen og våren og høsten er virkelig idyllisk og en ideell tid for booking hotell i Mallorca. Ett tips når du bestiller din ferie leie Spania i Mallorca (Mallorca) i løpet av vinteren er fortsatt å bruke solbeskyttelse spesielt hvis du spiller golf. Bare fordi du ikke svett i uttømmende varme, kan sola fortsatt være intens nok til å brenne i løpet av 4 timer med et golfspill.

Villa og leilighet Flyreiser til Spania i Mallorca / Mallorca har en massiv appell hele året og ikke bare på grunn av gode klima, men også for den mangfoldige historie og kultur som vi alle elsker å utforske. Det lokale kjøkken er så forskjellige som du kan ønske, fra tradisjonelle tapas, Bodegas og sherry hus til internasjonal mat og vin for å gjøre din gane dans. Hvis det var én ting men som måtte bli fremmet som øyas nummer én skatt, ville det være sine luksuriøse strender hvor strandvillaer og leiligheter er alltid populære. Populære feriestedene for utleie ferie Spania er Can, Alcudia, Cap de Formentor Puerto Pollensa som lenge har vært en favoritt blant ferierende Picafort og i særdeleshet. Øya er også svært populært blant turgåere og fuglekikkere, og ikke minst syklister. Noen andre kjente, større badesteder med utmerket sand er Magaluf og Palma Nova på vestsiden av Palma og Puerto Pollensa og Alcudia på nordkysten.

Hvis dine barnebarn var å besøke deg i julen så hvorfor ikke ta en dag ut og vekk fra din Flyreiser til Spania villa, golf og stranden og bare ta dem på en togtur fra Palma til Soller for en flott dag ute. Dette smalsporede toget har dekket denne ruten gjennom Sierra de Ramuntana fjellene siden 1915 og barna vil elske den.