Hjem Søk Kontakt oss Annonsere hos oss
Villaer og leiligheter for utleie i Spania - Bare noen få av våre populære reisemålene er nedenfor:
Villa and Apartments for Rent in Barcelona
Barcelona
Villa and Apartments for Rent in Costa Del Sol
Costa del Sol
Spanish Holiday Rental Properties in Costa Brava
Costa Brava
Villa and Apartments Rentals on Costa Blanca North
Costa Blanca Nord
Villa and Apartments Rentals on Costa Blanca South
Costa Blanca South
Villa and Apartments for Rent in Lanzarote
Lanzarote
Villa and Apartments Rentals on Fuerteventura
Fuerteventura
Villa and Apartments Rentals on Tenerife
Tenerife
Holiday Villas and Apartment Rentals in Ibiza
Ibiza
Holiday Villas and Apartment Rentals in Mallorca
Mallorca
Ferie i alle andre spanske regioner


Følg oss på: Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter

Oversetter

English flagItalian flagGerman flagFrench flagSpanish flagDutch flagDanish flagFinnish flagSwedish flagNorwegian flag

Spanske leiligheter til leie i Mallorca - hvis du bestiller på Mallorca med eierne kan du spare penger?

Når du søker etter spanske leiligheter til leie i Mallorca, vil du finne at det er mange valg på tilbudet. Mange av ferie firmaer tilbyr villaer i Spania til leie, men kostnad kommisjon som de legger på til prisen du betaler. For å spare på din ferie regningen hvorfor ikke kutte ut reise selskaper og leie direkte fra eieren av feriehuset? Det er mange mennesker med eiendommer i Mallorca som ønsker å leie ut sine feriehus til feriegjester når de ikke besøker eiendommen selv. Eierne som gjør bruk av sin fritidsbolig i løpet av året er ofte vemmes ved å la noen andre styre utleie og synes det er enklere å la ut sine spanske leiligheter til leie seg. Det er relativt enkelt å finne et privateid 'nest hjem "til leie. Begynn med å gå på nettet og søke å bruke begreper som "ferievilla velger 'eller' eiere direkte Spania" eller "spanske leiligheter til leie" etc. Resultatene av søk skal gi deg noen nettsteder der eierne annonserer sine feriehus til leie. Å leie en luksusvilla i Spania i Mallorca eller Mallorca (begge navnene er gyldige for å bruke) kan være så omfattende som de streikende landskap der de er plassert.

En Beach front eiendom i Spania kan leies i Cala D'Or region som er en av de mest prestisjefylte feriestedene i South East Mallorca. Fremragende kvalitet, romslig komfort og private fritidsfasiliteter er noe du kan ta for gitt i denne regionen, og ikke minst hva slags praktiske du får fra selv - catering. Med vannsport på nærmeste strand, fotturer, sykling og ridning i det vakre landskapet i Mondrago Natural Park, er Cala D'Or garantert å appellere til folk i alle aldre og interesser på denne øya. Den fabelaktige klimaet betyr at du kan rømme til sol til nesten enhver tid av året og la stress og påkjenninger av en hektisk urban livsstil bak for et par uker.

Magaluf er trolig den mest kjente feriestedet i Mallorca, og er kjent for sin livlige atmosfære og pulserende natteliv. Familier og par både finne Valget av overnatting har noe som passer alle fra stranden eiendom i Spania for de som ønsker å dra nytte av alle kyst har å tilby til villaer med svømmebasseng i Spania for de som ønsker å sparke tilbake og ta det med ro. Spanske leiligheter til leie i sentrum av byen er ideelt hvis du ønsker å være i tykke av det og være nær de mange restauranter og barer.

Villaer i Spania til leie i Puerto Pollensa, som ligger i den nordvestlige delen av Mallorca, har alle typer overnatting - 8 sengs villaer - 2 eller 3 soverom spanske leiligheter til leie - er alle budsjetter stod for og Puerto Pollensa er satt i en vakker beliggenhet. Den har en nydelig skjermet bukt med en blanding av luksus yachter og lokale fiskebåter og i bakgrunnen er de pittoreske Tramuntana-fjellene. Det har også fordelen av vakre sandstrender og en avslappet atmosfære inkludert skikken av kvelden Paseo eller spasertur. På fine kvelder folk vandre mellom marinaer hvor båtene til kai, forbi utendørs kafeer så langt som den smarte Illa D'Or. Dette området tiltrekker også besøkende med interesse for historie som det er mange gamle byer og landsbyer spredt rundt Pollensa. Så hvis du er ute etter å utforske den interessante kulturminner av øya en strand foran eiendom i Spania leie ville gjøre en perfekt base. For en stor chill ferie, gjør villaer i Spania til leie i Pollensa god følelse

Til slutt, men vi anbefaler at du bestiller spanske leiligheter til leie i Mallorca selv direkte med grunneiere, bør du alltid ta råd fra en profesjonell bedrift når du bestiller din reiseforsikring. Shoppe rundt for å få reiseforsikring som passer for deg og din familie til den beste prisen.

Hvis du ønsker en avslappende spansk ferie velge villaer i Spania til leie i Mallorca. Eller hvorfor ikke prøve spanske leiligheter til leie som kan være et billigere alternativ for en kort pause. Du kan reservere en strand foran eiendom i Spania i Mallorca direkte med grunneiere.