Huis Zoeken Contacteer ons Adverteer bij ons
Villa's en appartementen te huur in Spanje - Slechts een paar van onze populaire bestemmingen zijn hieronder:
Villa and Apartments for Rent in Barcelona
Barcelona
Villa and Apartments for Rent in Costa Del Sol
Costa del Sol
Spanish Holiday Rental Properties in Costa Brava
Costa Brava
Villa and Apartments Rentals on Costa Blanca North
Costa Blanca Noord
Villa and Apartments Rentals on Costa Blanca South
Costa Blanca Zuid
Villa and Apartments for Rent in Lanzarote
Lanzarote
Villa and Apartments Rentals on Fuerteventura
Fuerteventura
Villa and Apartments Rentals on Tenerife
Tenerife
Holiday Villas and Apartment Rentals in Ibiza
Ibiza
Holiday Villas and Apartment Rentals in Mallorca
Majorca
Vakantie in alle andere Spaanse regio's


Volg ons op: Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter

Vertaler

English flagItalian flagGerman flagFrench flagSpanish flagDutch flagDanish flagFinnish flagSwedish flagNorwegian flag

Vakantiehuizen Spanje in Mallorca - een steeds populairder Winter Vakantieland.

' Vakantiehuizen Spanje in Mallorca of Majorca 'is een specifieke zoekterm vooral gebruikt in de zomer, maar de mensen hebben de neiging niet om de term te gebruiken bij het ​​zoeken naar de winter breekt of wintervakantie in december, januari en februari. 'Verhuur vakantie Spanje in Mallorca' is ook nog een zoekterm gebruikt tijdens het zomerseizoen, maar deze termen worden steeds vaker tijdens de winter. De belangrijkste reden is de toenemende populariteit van het huren van woningen van de eigenaren direct in Spanje. Mensen worden wakker worden met het feit dat je nu kan onderhandelen een uitstekende winter zelfstandige deal met de eigenaren direct - Spanje .

Deze beschikbaarheid van de winter vakantie Spanje betekent dat de begroting van luchtvaartmaatschappijen actief blijven en uitstekende prijzen kan worden bereikt. Hoewel het weer is waarschijnlijk een paar graden lager dan in het zuidwesten van Spanje in plaatsen als Costa Tropical en de meer beroemde neef Costa del sol, Mallorca is een uitstekende bestemming voor een winter vakantie, weg van de donkere en ellendig dagen in de noordelijke hemisfeer. Een van de up and coming gebieden voor deze winter migratie naar de Balearen is Port de Soller in Mallorca en boeken met de eigenaren direct kan aanzienlijk minder in de winter (tot 50% korting) dan in het zomerseizoen gekost.

De andere zeer krachtige reden voor deze toename van het gebruik van de term 'vakantiewoningen Spanje' tijdens de wintermaanden is het van jaar tot jaar stijging van boekingen op basis van de omgeving golf. Het klimaat in Mallorca (Mallorca) is perfect voor een geweldig spel van golf met een gemiddelde temperatuur van 12-17 graden zelfs in de winter, die het dubbel zo aantrekkelijk voor de gepensioneerden die zowel de tijd en het vermogen om de koude natte nachten achter zich te laten en te ontspannen maakt met blauwe luchten en milde temperaturen. Deze enorme groei en de vraag naar golf is gemakkelijk voldaan door de overvloed aan golfbanen direct beschikbaar het hele jaar door - 20 in 2010. Terwijl Spanje is de onaantastbare thuisland van dit prachtige spel zijn er weinig andere plaatsen dan Mallorca dat zo'n geweldige accommodatie uit kan bieden de eigenaren direct. Met fantastische groene fairways, die lijken te leven komen tijdens de wintermaanden, is het een wonder dat overwintering in Mallorca wordt steeds meer en meer populair bij golfers die vinden voor zichzelf dat Mallorca is een bijzondere plek voor een golfvakantie.

Palma is de hoofdstad en trekt vakantie zoekopdrachten zoals ' Vakantiewoningen Spanje 'via het internet in zijn eigen recht, want er zijn nog steeds goedkope vluchten naar de luchthaven van Palma tijdens de wintermaanden. Appartementen in Palma van de eigenaren directe Spanje zijn populair en villa's er goed aan doen ook en als de eigenaren bieden een verwarmd zwembad kunnen ze zeker zijn van de winter boekingen. De luchthaven is in feite een redelijk grote en moderne luchthaven en het is verbonden aan veel van de Spaanse luchthavens. De vliegtijd van de meeste Britse en Ierse luchthavens is ongeveer 2 - 2½ uur, en voeg ongeveer 1 uur voor een vlucht van meer Noord-Europese landen.

Mallorca of Majorca? - Beide spellingen worden op grote schaal gebruikt en als de kop van dit artikel suggereert is het het beste om ze te gebruiken, zowel bij het zoeken naar vakantiewoningen. De temperatuur op dit prachtige eiland in de zomer is zeer vergelijkbaar met andere eilanden in het midden van de Middellandse-Zeegebied en het voor- en najaar zijn echt idyllisch en een ideale tijd voor het boeken van vakantiewoningen in Mallorca. Een tip als je boek uw vakantie huisjes Spanje in Mallorca (Mallorca) tijdens de winter is nog steeds te zonnescherm te dragen, vooral als het spelen van golf. Gewoon omdat je niet zweten in uitputtend hitte, kan de zon nog steeds intens genoeg om te verbranden tijdens de 4 uur van een golf spel.

Villa en appartement vakantie huisjes Spanje in Mallorca / Mallorca hebben een enorme aantrekkingskracht het hele jaar door en niet alleen vanwege de uitstekende weersomstandigheden, maar ook voor de gevarieerde geschiedenis en cultuur die we houden allemaal te verkennen. De lokale keuken is net zo divers als je zou willen, van traditionele tapas, Bodegas en sherry huizen aan internationale gerechten en wijn om uw smaakpapillen te laten dansen. Als er echter één ding dat had naar voren als het eiland nummer een schat om te worden gezet, zou het zijn luxueuze stranden waar aan het strand villa's en appartementen zijn altijd populair. Populaire badplaatsen voor Vakantiewoningen Spanje zijn Can Picafort, Alcudia, Cap de Formentor en in het bijzonder Puerto Pollensa die al lange tijd een favoriet bij vakantiegangers. Het eiland is ook erg populair bij wandelaars en vogelaars, en niet te vergeten fietsers. Enkele andere opmerkelijke, grotere badplaatsen met uitstekende zand zijn Magaluf en Palma Nova in het westen van Palma en Puerto Pollensa en Alcudia aan de noordkust.

Als uw kleinkinderen waren om u te bezoeken tijdens de kerstperiode, waarom dan niet een dag vrij te nemen uit de buurt van uw vakantie Spanje villa, de golfbaan en het strand en nemen gewoon ze op een trein van Palma naar Soller voor een geweldig dagje uit. Dit smalspoor trein heeft gedekt deze route door de Sierra de Ramuntana Bergen sinds 1915 en de kinderen zullen love it.