Hjem Søg Kontakt os Annoncer med os
Villaer og lejligheder til udlejning i Spanien - Bare et par af vores populære rejsemål er nedenfor:
Villa and Apartments for Rent in Barcelona
Barcelona
Villa and Apartments for Rent in Costa Del Sol
Costa del Sol
Spanish Holiday Rental Properties in Costa Brava
Costa Brava
Villa and Apartments Rentals on Costa Blanca North
Costa Blanca Nord
Villa and Apartments Rentals on Costa Blanca South
Costa Blanca Syd
Villa and Apartments for Rent in Lanzarote
Lanzarote
Villa and Apartments Rentals on Fuerteventura
Fuerteventura
Villa and Apartments Rentals on Tenerife
Tenerife
Holiday Villas and Apartment Rentals in Ibiza
Ibiza
Holiday Villas and Apartment Rentals in Mallorca
Mallorca
Ferieudlejning i alle andre spanske regioner


Følg os på: Følg os på Facebook Følg os på Twitter

Oversætter

English flagItalian flagGerman flagFrench flagSpanish flagDutch flagDanish flagFinnish flagSwedish flagNorwegian flag

Sommerhus Udlejning i Spanien - Prøv Mallorca til næste års Summer Holiday

Leder du efter en perfekt ferie udlejning i Spanien på øen Mallorca til næste års sommerferie? Mange turister er ved at indse, at det er billigere at bestille en ferielejlighed eller en ferie leje Spanien villa stedet for at bo på et hotel. Andre mennesker søger blot at bo et sted væk fra alfarvej, og de vil finde masser af charmerende gårde eller rustikke lejligheder til leje i landlige Mallorca.

Du kan finde nogle fantastiske egenskaber i solrige Mallorca for en ferie udlejning i Spanien direkte fra de private ejere, hvis du ved hvor de skal lede. For nogle mennesker en del af deres ferie nydelse søger efter den perfekte ferie ejendom. Du ønsker måske at følge op anbefalinger fra venner eller bare sætte en sætning som 'husleje privat villa på Mallorca «eller blot» ferie udlejning i Spanien «i en søgemaskine og se, hvad der kommer op! Du kan blive overrasket over den bredt udvalg af ejendomme, der er til rådighed til leje direkte på Mallorca.

Så hvad er den bedste form for ferie udlejning i Spanien? Det er virkelig afhænger af slags ferie, du leder efter. Folk, der ønsker at være i tyk af handlingen tendens til at gå efter en ferielejlighed i centrum af byen, mens en familie kan være på udkig efter en rummelig ferieudlejning Spanien villa med privat pool i en mere støjsvage placering. Privatejede ferieboliger spænder fra moderne formål bygget lejligheder til konverterede møller og traditionelle stuehuse de valg er uendelige. Nogle turister vælger en placering til en bestemt slags ferie, for eksempel en golf ferie i Spanien.

Golf spilles hele året rundt i Mallorca høflighed af den fantastiske ø vejr. Hvis du bestiller din lejlighed eller villa ferie udlejning i Spanien på Mallorca vil du være i stand til at drage fordel af et omfattende udvalg af smukke golfbaner. Mange mennesker bog en ferielejlighed for en kort golfudstyr pause med en gruppe venner eller en ferie leje Spanien villa med familien og bare spille et par adstadigt runder.

For en smule sjov for hele familien, en tur til Golf Fantasia Theme Park i Palma Nova er en god mulighed, da det er udstyret med tre forskellige 18-hullers minigolfbaner, der ligger inden for en tropisk Park indstilling af huler, vandfald og søer. Der er gode restaurant og bar faciliteter gør dette til et must for en familie dag ud. Parken ligger tæt på havet-front promenade og busstationen i Palma Nova og gade parkering er tilgængelig, hvis du har din egen bil.

En lejet ferie ejendom kan være en ideel base for turister, der ønsker at være konstant ud og om, hvorvidt det betyder en dag på stranden eller ud til en anden del af øen tager i seværdigheder. Hovedstaden i Mallorca er Palma, som er et fantastisk sted for en familie dag ud uanset vejret. La Seu katedralen er et besøg værd og i den gamle bydel, du kan slynge sig gennem gyder og snoede gader eller sidde på en fortovscafé i solen og se verden gå forbi.

Før du foretager en konkret bestilling af din ferie udlejning i Spanien på Mallorca bør du planlægge din rejse. Rimeligt prissat flyvninger kan bookes til Mallorca fra de fleste britiske lufthavne, og flyvetiden er omkring 2½ timer. Når du har bestilt nogle flyvninger kan du bekræfte din bolig booking og glem ikke din rejseforsikring og europæiske sygesikringskort.