Hjem Søg Kontakt os Annoncer med os
Villaer og lejligheder til udlejning i Spanien - Bare et par af vores populære rejsemål er nedenfor:
Villa and Apartments for Rent in Barcelona
Barcelona
Villa and Apartments for Rent in Costa Del Sol
Costa del Sol
Spanish Holiday Rental Properties in Costa Brava
Costa Brava
Villa and Apartments Rentals on Costa Blanca North
Costa Blanca Nord
Villa and Apartments Rentals on Costa Blanca South
Costa Blanca Syd
Villa and Apartments for Rent in Lanzarote
Lanzarote
Villa and Apartments Rentals on Fuerteventura
Fuerteventura
Villa and Apartments Rentals on Tenerife
Tenerife
Holiday Villas and Apartment Rentals in Ibiza
Ibiza
Holiday Villas and Apartment Rentals in Mallorca
Mallorca
Ferieudlejning i alle andre spanske regioner


Følg os på: Følg os på Facebook Følg os på Twitter

Oversætter

English flagItalian flagGerman flagFrench flagSpanish flagDutch flagDanish flagFinnish flagSwedish flagNorwegian flag

Ferieudlejning Spanien i Mallorca - en stadig mere populær vinter feriemål.

» Ferieudlejning Spanien i Mallorca eller Mallorca 'er en bestemt søgeord bruges især om sommeren, men folk har en tendens til ikke at bruge udtrykket, når du søger efter vinter pauser eller vinter ferie i løbet af december, januar og februar. »Udlejning ferie Spanien i Mallorca" er også en yderligere søgning begreb, der anvendes i sommersæsonen, men disse vilkår bliver hyppigere i løbet af vinteren. Den væsentligste årsag er den stigende popularitet af leje egenskaber fra ejerne direkte i Spanien. Folk er ved at vågne op til det faktum, at du nu kan forhandle en glimrende vinter campingpladser aftale med ejerne direkte - Spanien .

Denne adgang til vinter sommerhusudlejning Spanien betyder lavprisflyselskaber forblive aktive og gode priser kan opnås. Mens vejret er formentlig et par grader mindre end i den sydvestlige del af Spanien i steder som Costa Tropical og dets mere berømte fætter Costa del sol, Mallorca er en fremragende destination for en vinter pause væk fra de mørke og elendige dage i den nordlige halvkugle. En af de op og kommende områder for denne vinter migration til Balearerne er Port de Soller på Mallorca og booking med ejerne direkte kan koste betydeligt mindre om vinteren (op til 50% rabat) end i sommersæsonen.

Den anden meget kraftfuld årsag til denne stigning i brugen af ​​begrebet "sommerhusudlejning Spanien« i vintermånederne er det år for år stigning i bookinger baseret omkring golf. Klimaet i Mallorca (Mallorca) er perfekt til en stor omgang golf med en gennemsnitlig temperatur på 12 - 17 grader, selv om vinteren, hvilket gør det dobbelt attraktive for pensionister, som har både tid og mulighed for at forlade de kolde våde nætter bag og slappe af med blå himmel og milde temperaturer. Denne enorme vækst og efterspørgslen efter golf er lettere opfyldes af den overflod af golfbaner let tilgængelige hele året rundt - 20 af 2010. Mens Spanien er den uangribelige hjemland med dette smukke spil der er nogle andre steder end Mallorca, der kan tilbyde så stor indkvartering fra ejerne direkte. Med fantastisk grønne fairways, der synes at komme i live i vintermånederne, er det noget under, at overvintrer i Mallorca bliver mere og mere populær hos golfspillere, der er at finde ud for sig selv, at Mallorca er en ekstraordinær sted for en golfferie.

Palma er hovedstaden og tiltrækker ferie søgninger som " leje ferie Spanien 'via internettet i sig selv, fordi der stadig er billige flyrejser til Palma lufthavn i vintermånederne. Lejligheder i Palma fra ejerne direkte Spanien er populære og villaer også gøre godt, og hvis ejerne giver en opvarmet pool, de kan være sikker på vinter bookinger. Lufthavnen er i virkeligheden et rimeligt stort og moderne lufthavn, og det er forbundet med mange af de spanske lufthavne. Flyvetiden fra de fleste britiske og irske lufthavne er ca. 2 - 2½ timer, og der tilsættes ca. 1 time for en flyvning fra flere nordeuropæiske lande.

Mallorca eller Mallorca? - Begge stavemåder er meget udbredt, og som overskriften på denne artikel antyder er det bedst at bruge dem begge, når du søger for sommerhusudlejning. Temperaturen på denne smukke ø om sommeren er meget lig andre øer i midten af ​​Middelhavsområdet og forår og efterår er virkelig idylliske og et ideelt tidspunkt for booking ferieboliger i Mallorca. Et tip, når du bestiller din ferie huslejer Spanien i Mallorca (Mallorca) om vinteren er stadig at bære solcreme, især hvis du spiller golf. Bare fordi du ikke sveder i udtømmende varme, kan solen stadig være intens nok til at brænde i løbet af de 4 timer et golfspil.

Villa og lejlighed sommerhusudlejning Spanien i Mallorca / Mallorca har en massiv appel hele året rundt og ikke kun på grund af fremragende vejr, men også for den mangfoldige historie og kultur, som vi alle elsker at udforske. Det lokale køkken er så forskellige som du kunne vil, fra traditionelle tapas, Bodegas og sherry huse til international mad og vin at gøre din gane dans. Hvis der var én ting, men der skulle blive fremsat som øens nummer et skat, ville det være sine luksuriøse strande, hvor beachfront villaer og lejligheder er altid populære. Populære badebyer for leje ferie Spanien er Can Picafort, Alcudia, Cap de Formentor og især Puerto Pollensa, som har længe været en favorit med turister. Øen er også meget populær blandt vandrere og fugleinteresserede, for ikke at nævne cyklister. Nogle andre bemærkelsesværdige, større badebyer med fremragende sand er Magaluf og Palma Nova vest for Palma og Puerto Pollensa og Alcudia på nordkysten.

Hvis dine børnebørn skulle besøge dig under juleperioden så hvorfor ikke tage en dag ud væk fra din sommerhusudlejning Spanien villa, golf og stranden og bare tage dem på en togtur fra Palma til Soller for en stor dag ud. Denne smalsporede tog har dækket denne rute gennem Sierra de Ramuntana Mountains siden 1915 og børnene vil elske det.